30726

Ultima fita in Capitala

Mirese furate de talibani si gineri rapiti de teroriste

"Una dintre cele mai importante zile din viata unui cuplu este, fara doar si poate, cea a nuntii. Marele eveniment vine la pachet cu numeroase traditii si obiceiuri frumoase, printre care si furatul miresei.

O firma din Capitala organizeaza cateva programe inedite pentru bucurestenii care hotarasc sa-si uneasca destinele.Mai  precis, este vorba despre furatul miresei si chiar al nasei, cu talibani, soldati  americani, dar si cu Mickey Mouse.Totusi, nici ginerele nu este neglijat, acesta putand fi "rapit" de doua teroriste.Constantin Lamba, patronul firmei re spective, a explicat pentru realitateabucuresti.ro cum se desfasoara "operatiunea":

"De exemplu, intra in salonul de nunta Mickey Mouse. Toata lumea zice: "Ce cauta asta aici, ca nu e botez?". Sta 10 minute si in momentul acela intra talibanul, ii aruncă o arma de jucărie lui Mickey Mouse. Omul isi da jos capul de Mickey Mouse si ramane cu cagula pe fata. Toata lumea e cu ochii pe el, asa ca talibanul fura mireasa. Le furam pe mireasa si pe nasa, fugim cu limuzina, desfacem o sampanie, pe drum facem si un videoclip, apoi ne intoarcem in salon si incepem negocierea (...) De multe ori o luam si pe Minnie"

Toate armele folosite sunt de jucarie.

"Unele mirese spun ca nu vor sa fie furate in ziua nuntii. Nu-i nimic, avem planul B: furam ginerele cu doua teroriste. Ginerele se bucura. Apoi, mireasa se uita urat la el si zice: "Nu, nu, ma furati pe mine cu americani!", ne-a mai spus acesta.

Cum decurg negocierile: "Am crezut ca se strica nunta"! O etapa amuzanta este cea a negocierilor cu ginerele sau cu nasul.

"Ginerele trebuie sa spuna la microfon 10 motive pentru care a luat-o de nevasta, fara sa repete cuvintele. Apoi, vine randul nasului. Nasa se zbate: "Sotule, salveaza-ma, fa ceva pentru mine!".  Nasul aude intrebarea pusa ginerelui si se gandeste si el la un raspuns, dar noi o schimbam. El trebuie sa spuna cinci motive pentru care o mai tine pe nasa. "Cum de ce o mai tin?", ne-a explicat Lamba.

Exista si situatii in care se scot "perle", a mai precizat acesta:

"Am crezut ca se strica nunta. Era un ginere putin emotiv, a stat, s-a gandit la cele 10 motive pentru care s-a casatorit. A spus ca o iubeste si apoi s-a blocat… Cineva din spatele lui i-a soptit la ureche, dar tare, cs e buns la pat. In momentul ala, soacra se intoarce la baiat si il intreaba cu microfonul la mana. Alta data, un nas a spus ca o tine pe nasa pentru ca are tatal ei pamant scump".

Miresele vor fi furate si de Bau Bau! Lamba se gandeste sa introduca un nou pachet, si anume furatul miresei cu Bau Bau: "Am fost in Bucovina si am cumparat doua masti foarte haioase, si cu tinutele de la  talibani… o sa intre doi Bau Bau sa fure mire asa. Caut si niste bate din plastic."

"Talibanii" romani, subiect in presa internationala In 2012, jurnalistii de la Daily Mail au scris un articol despre furatul miresei la romani, prezentat drept unul di. ntre cele mai pitoresti obiceiuri din tara noastra. Acestia au publicat si fotografii cu o mireasa furata de doi barbati costumati in talibani, cu arme de jucarie."

mireasa
ginere
nunta
talibani
divertisment
program artistic
Data: 16 august, 2021