+40767277779
CONTACTATI-NE 0767277779

Plimbare cu limuzina si elicopterul


O cerere in casatorie, o aniversare sau o ocazie speciala le puteti puncta intr-un mod inedit, alegand un ZBOR PREMIUM CU ELICOPTERUL SI PLIMBARE CU LIMUZINA PENTRU VOI DOI.

Furat mireasa si ginere cu limuzina


Furatul miresei se poate face in doua moduri deosebite: cu limuzina ultraluxoasa sau cu ajutorul a doi "talibani". Oricare dintre variante este avantajoasa, diferenta fiind facuta doar de modul de desfasurare al nuntii.

In cazul in care nunta se va desfasura intr-un cadru linistit, fara prea multa zarva, furatul miresei cu limuzina este varianta potrivita. In caz contrar, furatul miresei se poate face de catre doi "talibani", ce vor "rapi" mireasa si o vor plimba prin oras sub "amenintarea" unei "pusti". Aceasta varianta va oferi invitatilor un show pe cinste.

Furatul mirelui a devenit o moda si, datorita acestui lucru, ne-am gandit sa cream un serviciu inedit. Asadar, mirele va fi furat de catre "teroriste" si va putea fi recuperat de catre mireasa conform traditiei.

Inchiriere limuzine nunta si evenimente diverse


Oferim servicii profesioniste non-stop de inchiriere limuzine pentru nunta sau evenimente, precum: zile onomastice, baluri, evenimente firme, burlacie etc. Indiferent ca alegeti limuzina Ford cu 16 locuri, limuzina Hummer cu 9+1 locuri, limuzina Dodge cu 8+1 locuri, limuzina Hover cu 8 locuri, limuzina Lincoln cu 9 locuri, limuzina de epoca Excalibur cu 8 locuri sau limuzina Chrysler 300C cu 9 locuri, veti avea parte de o reprezentare impecabila a luxului.

Transfer aeroport Otopeni


Servicii de transfer la aeroport la cel mai inalt nivel.

Inchiriere personal


Personal profesionist pentru evenimente pline de succes.

Porumbei pentru nunta


Porumbeii simbolizeaza pacea si armonia. Aceste pasari gingase isi aleg o singura pereche de-a lungul vietii, fata de care raman credincioase pana la sfarsit. Datorita faptului ca au acesta minunata calitate, porumbeii pot deveni, fara probleme, un model demn de urmat de catre toate cuplurile.

Aranjamente nunta


Pentru ca un eveniment atat de important trebuie sa fie complet din toate punctele de vedere, iar aranjamentele dau o nota de eleganta, va oferim servicii, precum: covor rosu, stalpisori si aranjamente florale, la preturi avantajoase.

Fantani de ciocolata


Pentru ca meritati tot ce este mai bun: cea mai fina ciocolata, fructele cele mai proaspete, decor de vis! Acest deliciu culinar va topi de placere invitatii de la eveniment.

Catering nunta


Servicii de catering acasa la mireasa si mire.

Alte servicii


Foto-video, dansuri orientale, ursitoare lux, candy bar, artificii - personal autorizat, fum greu nunta, gheata carbonica sampanie/tort
sus