04 inchirieri limuzine 04 inchirieri limuzine
01

Inchirieri limuzine NON STOP
Alege acum din cele 20 limuzine!

07limuzina va pune la dispozitie inchirieri limuzine sport sau elegante, in functie de ocazia pentru care vreti sa o inchiriati. Acestea sunt perfecte pentru orice eveniment special, indiferent ca este vorba de o nunta, un botez, petreceri aniversare, noaptea banchetului, petreceri pentru burlaci si burlacite sau de ce nu, chiar si cu ocazia trecerii in noul an.

Pretul de inchiriere include sofer, combustibil, mini bar free
. Avem intotdeauna pregatita o limuzina de rezerva, in cazul in care se ivesc situatii neasteptate in intervalul de timp in care ai inchiriat limuzina pentru eveniment. Limuzina de rezerva se va incadra in standardele pentru care ai optat.

Anumite evenimente din viata trebuie sarbatorite intr-un mod fastuos, astfel incat sa vi le amintiti cu placere toata viata. Nu in fiecare zi veti avea parte de o plimbare cu limuzina, de exemplu, aceasta fiind mijlocul de transport ideal pentru cele mai grozave petreceri.
Serviciile noastre de inchirieri limuzine acopera toata paleta de nevoi a unei clientele ce se asteapta la un adevarat serviciu profesional. Principala noastra prioritate este sa oferim clientilor nostri satisfactie totala prin calitatea si varietatea serviciilor, precum si prin preturile competitive pe care le practicam. Personalul nostru este cu grija selectionat, avand o pregatire deosebita si asigurandu-va confortul, siguranta, discretia si punctualitatea pe care le doriti in calatoriile dumneavoastra de afaceri sau turistice.

Nunta dumneavoastra nu este un eveniment caracterizat de simplitate. De aceea, trebuie sa o abordati ca atare si sa nu pierdeti din atentie anumite aspecte care ii ofera statutul de eleganta, rafinament, chiar lux. Alegand o masina de lux oferiti somptuozitate fericitului eveniment si aveti posibilitatea unei plimbari de vis intre momentele importate ale ceremonialului: sosirea la casa miresei, ceremonialul religios, petrecerea la restaurant, furtul miresei, intoarcerea mirilor, chiar si plecarea in luna de miere.

Fiecare dintre noi merita sa se simta ca o vedeta macar pentru o zi. De ce sa nu profitam de ocaziile speciale din viata noastra si sa inchiriem o limuzina? Pentru aceasta, 07limuzina va pune la dispozitie diverse oferte de inchirieri limuzine, pentru ca visurile dumneavoastra sa devina realitate.

Aceasta companie va ofera posibilitatea de a opta pentru una din peste 20 de limuzine. In functie de posibilitatile financiare ale fiecaruia, acestea pot fi inchiriate cate ore doriti si, astfel, toata lumea va fi multumita.

Indrazniti sa visati la un party in limuzina, cu sampanie, lumini si viteza. Senzatiile pe care le veti trai vor fi memorabile! Pentru mai multe detalii, luati legatura cu noi!

Sfaturi despre cum sa alegi firma de inchirieri limuzine

Mergi sa vezi limuzina si asigura-te ca este aceeasi care ti se va aduce in ziua evenimentului
Furnizorul trebuie sa aiba experienta in domeniu si sa detina toate autorizatiile necesare
Alege sa contactezi  furnizori cu parc dee limuzine propriu
Limuzina trebuie sa fie asigurata si inmatriculata in mod corespunzator
Soferul trebuie sa fie licentiat corespunzator pentru a conduce categoria respectiva. De asemenea, trebuie sa detina permis de conducere si certificat
Limuzina trebuie sa fie echipata cu sistem de navigare GPS
Asigura-te ca ti se pune la dispozitie un contract care sa includa toate informatiile necesare si intereseaza-te despre avansul pe care trebuie sa-l oferi
Intreaba furnizorul ce planuri de rezerva are in cazul in care se strica limuzina in ziua evenimentului si ce tip de bauturi sunt incluse
Soferii trebuie sa fie profesionisti, sa coordoneze activitatile care implica familia si invitatii si, foarte important, sa fie imbracati corespunzator pentru eveniment
SERIOZITATE SI RESPECT
DE CE 07LIMUZINA?
Experienta

Suntem pe piata de peste 18 ani si avem un portofoliu de peste 20.000 de clienti multumiti.

Facilitati

Sofer cu licenta, minibar free, combustibil, GPS, autorizatii

Tarif negociabil

Pentru perioade mai lungi de 4 ore pretul se poate negocia.